La Moraleja

Its construction dates from 1984, with a closed and dark distribution but very well built so the final project eliminated actions that were thought necessary in the early stages of the project. Basically, we altered the construction’smorphology (rooves) to improve the general energy saving and strengthened the magnificent views over the impressive garden; we re-organized the interior space in full and as a novelty, we improved the thermal efficency by applying an external insullation. Additionally, we designed the new landscape, re-organizing the existing species and planting new ones according to the new uses of the house.

Interior Design: BATAVIA · Photography: Belén Imaz

You may also like...

miniatura - Vista exterior general del headquarters de ÁBATON Arquitectura

Imagen en miniatura del acceso a la vivienda construida en madera Casa CH